Kan de echte PL organisatie opstaan?

Al sinds 2012 ontvang ik elk jaar traditie getrouw een mail zogenaamd van de Pinksterlanddagen.

Het is echter zo dat Pinksterlanddagen drie haar domein/hosting + e-mailadres heeft gewisseld. Waarom? Men kan alleen maar gissen. Wel consistent is het e-mailadres waarvan ik de mail krijg met het verzoek om niet te komen (https://www.indymedia.nl/node/45956): pl@puscii.nl . In mijn wereld -of die je wenselijk zou kunnen achten-, schuilt macht niet achter een masker van anonimiteit of geheime comités die oordelen of een individu welkom is of niet.

De vraag die dan ook rijst: Is pl@puscii.nl een gemachtigd account die namens de Pinksterlanddagen organisatie spreekt of is ze, zoals ik inmiddels gewend ben: een account van trollende anonieme lafbekjes die een rekening uit het verleden willen verheffen? Ik respecteer het standpunt van Indymedia om geen namen te publiceren. Wel zal ik aangeven, dat deze hetze die al van 2012 aan de gang is, keer op keer leid deze naar dezelfde personen tot ja, zelfs 1 persoon in bijzonder. Van 2DH5 tot Vrienden van Groenfront naar De Pinksterlanddagen zit dit persoon in de organisatie. En in deze organisaties neemt zij keer op keer haar persoonlijke agenda mee. Wie tegen dit persoon ageert en met name mannen, zullen zelf het veld moeten ruimen. Wat dan al diverse keren ook gebeurt is. Hoe dit allemaal toch mogelijk is, is mij ook een raadsel.

Van de week zijn er weer een paar personen naar mij toegestapt die dezelfde ervaringen hebben met dit bijzonder persoon en/of personen van de voormalige groep van de Pinksterlanddagen. Ik doe daarom een verzoek om de PL bezoekers van 2019 verhaal te halen en te onderzoeken of deze mails wel gemachtigd waren namens de PL of dat dit weer een pure vorm is van intimidatie, wat na 7 jaar(!) meer op stalking begint te lijken, dan iets anders.

Afijn, zoals al aangeven, was ik al lang breed en klaar met de PL, vanwege de stalking, de fysieke intimidaties die schijnbaar elk jaar nog voorkomen. Ware het niet, dat er weer een oude kameraad mij benaderd heeft, nu ook dezelfde behandeling krijgt. Wees je dus als bezoeker bewust van het feit, dat een ieder dit kan overkomen als je in het ongenade valt bij persoon NN.

Maikel
pl@contrast.network

n.b. Artikel is weggehaald door indymedia moderators zonder hoor en wederhoor met de volgende tekst op 2019-04-28

Niet helemaal duidelijk wat hier de bedoeling is, maar bij navraag blijkt in ieder geval het mailadres pl@puscii.nl weldegelijk en al vrij lang inderdaad de mail te zijn van de groep die de PL organiseert. Niks anoniems of geheims, gewoon een collectief email adres. Doen we bij Indymedia ook.

“NN”, op wie hier insinuerend maar weinig helder op de persoon wordt gespeeld, heeft niet het alleenmacht op het PL collectief. De PL-groep 2019 wil niet nogmaals reageren. Men kan een verklaring van de PL-groep 2014 lezen op de door Maikel zelf gehoste verzameling teksten.